Pred dobrim desetletjem je Matevž, gostinec po poklicu, po duši pa podjetnik, v Stahovici zgradil tudi lastno polnilnico Voda 902. Danes je uveljavljena po vsej Sloveniji, stranke pa imajo tudi v Avstriji in na Hrvaškem. Zaupanje partnerjev so si pridobili z izvirsko vodo, ki priteče izpod Kamniško-Savinjskih Alp, ter s hitro dostavo in prilagodljivostjo. 

Enostavnost in učinkovitost sta njihovi osnovni vodili. Do svojega poslovanja in premoženja so odgovorni. Zaradi obsega zavarovalnih polic so bili v letu 2018 deležni ugodnosti Triglav podjetniškega kompleta. Ta bonitetni program je namenjen majhnim in mikropodjetjem, kot so samostojni podjetniki in lastniki družb z omejeno odgovornostjo. Združitev zavarovanj v komplet jim omogoča vse do 25-odstotni popust.

Ugodnosti so Matevžu, direktorju podjetja in obenem zadolženem za mikrobiološko kakovost, prinesle nekaj dragocenih trenutkov prostega časa in mirnejši spanec. Sin Žan, ki se je očetu pridružil pred osmimi leti, skrbi za tehnologijo in marketing, medtem ko je mlajši Anže vključen v distribucijo in je bil na poti tudi med našim obiskom.