Trajnostni razvoj v Skupini Triglav 2015

Triglav Vreme

Brezplačna mobilna aplikacija za vremenske informacije in opozorila

Predstavnik Agencije RS za okolje o pomenu dostopnosti vremenskih informacij

Triglav Vreme vam prinaša zanesljive podatke Agencije RS za okolje in napovedi za posamezne kraje in celotno Slovenijo. S potisnimi sporočili opozarja na nevarne vremenske dogodke.

Za vse poplavno ogrožene kraje lahko spremljate pretok in stanje izbranih voda ter ste o povečanem pretoku in vodostaju tudi pravočasno obveščeni.

Ljubiteljem gora in smučanja zagotavlja aplikacija pregled trenutnega vremenskega stanja in vremensko napoved za prihodnje dni. Vse o mobilni aplikaciji Triglav Vreme.

Naprej v mobilno prihodnost

Odkrijte, kako je DRAJV spremenil vožnjo mlade voznice.

Mobilna aplikacija za varno vožnjo in prihranek pri zavarovanju.

Mobilna aplikacija DRAJV je zato brezplačna za vse uporabnike, ne le za naše zavarovance.

Varnost vožnje ocenjuje na podlagi spoštovanja hitrostnih omejitev in merjenja čezmernih sil pri pospeševanju, zaviranju in vožnji v ovinek. Upošteva tudi tip ceste, po kateri vozi uporabnik. Naše zavarovance, ki vozijo varno, pa nagrajuje z nižjo premijo.

Za polno vključenost
invalidnih oseb

65 %
naših predstavništev
v Sloveniji ima urejen neoviran dostop za invalidne osebe, preostala so opremljena z zvonci za pomoč osebja in jih postopoma preurejamo.
100 %
sedežev naših območnih enot
v Sloveniji je opremljenih s FM-napravami za naglušne
100 %
naših lastnih prodajnih mest
ima pripomočke za slabovidne.
3 %
zaposlenih
v Zavarovalnici Triglav ima status invalida.

Skupaj odštevamo dneve do Paraolimpijskih iger Rio 2016

Naši paraolimpijci dosegajo vrhunske športne rezultate in verjamemo, da jim bomo s skupnim sodelovanjem vlili dodatnega poguma na poti do uspehov. Zaradi medsebojnih vezi, ki jih ustvarja šport, si prizadevamo, da bi k športnim aktivnostim spodbudili tudi mlajše invalidne osebe in osebe s posebnimi potrebami.

Trajnost

S tem poslanstvom smo postali partner Zveze za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijskega komiteja in v vlogi generalnega sponzorja podprli slovenske paraolimpijce na paraolimpijskih igrah Rio 2016 v Braziliji.

Spoznajte Paraolimpijski šolski dan

Enostavna prijava škode in hiter začetek reševanja škodnega primera sta osrednjega pomena za naše zavarovance in vsakogar, ki je udeležen v škodnem dogodku.

Pri reševanju škodnih primerov zato stalno nadgrajujemo odnos s strankami ter pozorno spremljamo njihovo zadovoljstvo. Z njimi smo v stalnem stiku, saj povratne informacije pripomorejo k izboljšavi naših storitev, obenem pa nove storitve tako še bolj približamo njihovim potrebam.